© Jobcoaching De Bakfiets
Home - Sitemap - PDF brochures - LinkedIn® professional networking services. - Rss feed.
Jobcoaching deelnemers
Diensten werkgevers
Jobcoach organisatie
 
 
 
 
 
 
 

Diensten werkgevers - Stimulering ontwikkeling en leerproces

Wat heeft Jobcoaching De Bakfiets u als werkgever te bieden?

Jobcoaching De Bakfiets biedt naast jobcoaching een uitgebreid pakket aan diensten die allemaal als doel hebben de ontwikkeling en het leerproces van de deelnemer te stimuleren.

Wij bieden de volgende diensten:

Een jobcoach als tussenpersoon richting UWV
Rondom een dienstverband met een arbeidsgehandicapte werknemer komt veel papierwerk kijken. Zodra wordt overgegaan tot een samenwerking met Jobcoaching De Bakfiets nemen wij u deze administratieve taken uit handen. Bovendien onderhouden wij het contact met de arbeidsdeskundige van het UWV. Deze intermediaire rol richting de uitkeringsinstantie beschouwen wij als een vanzelfsprekend onderdeel van onze dienstverlening.

Deskundigheid subsidiemogelijkheden en voorzieningen
De jobcoach van Jobcoaching De Bakfiets is deskundig op het gebied van wet- en regelgeving rondom het contracteren van een werknemer met een functiebeperking. Samen met u wordt gezocht naar een gezonde balans tussen de competenties, beperkingen en uitvalrisico's van de toekomstige werknemer enerzijds en subsidiemogelijkheden en de mogelijkheid om passende voorzieningen te treffen anderzijds.

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met één van de jobcoaches van Jobcoaching De Bakfiets. Wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek waarin u uw vraag kunt concretiseren en wij gezamenlijk kunnen beoordelen of wij daadwerkelijk iets voor elkaar kunnen betekenen. Aan dit eerste gesprek zijn geen kosten verbonden.

Terug naar boven

 
 
 
Kamer van Koophandel Oost Nederland, Enschede: 62814958.
disclaimer - css - xhtml - rss