© Jobcoaching De Bakfiets
Home - Sitemap - PDF brochures - LinkedIn® professional networking services. - Rss feed.
Jobcoaching deelnemers
Diensten werkgevers
Jobcoach organisatie
 
 
 
 
 
 
 

Jobcoaching deelnemers - Samen een trajectplan maken

Wat heeft Jobcoaching De Bakfiets jou te bieden?

Jobcoaching De Bakfiets biedt ondersteuning bij het vinden van werk. Hoewel een vaste baan het einddoel is, richten wij ons vooral op de weg ernaar toe. Jij als deelnemer staat centraal.

Wij gaan op zoek naar de kern van jouw talenten, capaciteiten en mogelijkheden. Het gaat erom welke baan jij als deelnemer wenst. Wat zijn de condities waarbinnen jij optimaal kunt werken en je kwaliteiten goed benut worden? Deze randvoorwaarden moeten aansluiten bij jouw persoonlijkheid zodat jij je prettig voelt in de omgeving waarin jij werkt. Alleen dan is het mogelijk om een duurzame baan te vinden die bij jou past.

Naast jobcoaching bieden wij ook ondersteuning op het gebied van:

Coaching
Door middel van coaching ontstaat er een helder beeld over wat jij als deelnemer wilt, hoe jij dat doel kunt bereiken en wat jij daarbij zelf kunt doen. Belangrijk hierbij is te weten wat jou drijft. Waar haal jij de motivatie vandaan om gedreven te blijven werken aan jouw einddoel? Ook als er zich kleine tegenslagen voordoen op de weg naar dat einddoel. Door te begrijpen waarom je handelt zoals je doet wordt het makkelijker om te leren en je te ontwikkelen. Wij geven aan wat consequenties kunnen zijn van de keuzes die jij maakt. Jij mag er in onze samenwerking op vertrouwen dat je de gewenste steun krijgt en je gestimuleerd en gemotiveerd wordt op de momenten dat je de moed even dreigt te verliezen.

Procedure
In eerste instantie vindt er een vrijblijvend en oriënterend kennismakingsgesprek plaats. Je kunt hierna zelf beslissen of wij met elkaar verder gaan. Indien wordt overgegaan tot samenwerking dan maken we samen een trajectplan en dienen we een IRO-aanvraag (Individuele Re-integratie Overeenkomst) in bij het UWV. Als de aanvraag wordt toegekend gaan we van start: met een duidelijk beeld van jouw kwaliteiten, mogelijkheden en wensen gaan we op zoek naar een baan die bij jou past.

Hebben we een passende baan gevonden en word je aangenomen dan kunnen wij jou, en eventueel ook je nieuwe werkgever, verder begeleiden. Hiertoe dienen wij samen een aanvraag in voor Persoonlijke Ondersteuning bij het UWV. Wij ondersteunen jou en je werkgever dan in jouw persoonlijke leerproces zodat je kan uitgroeien tot een volwaardige collega. Daarnaast fungeren wij als steun in de rug bij zaken die voor jou belangrijk en misschien ingewikkeld zijn, bijvoorbeeld 'regelzaken' met het UWV.

Meer informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van onze jobcoaches. Wij staan je graag persoonlijk te woord.

Terug naar boven

 
 
 
Kamer van Koophandel Oost Nederland, Enschede: 62814958.
disclaimer - css - xhtml - rss