© Jobcoaching De Bakfiets
Home - Sitemap - PDF brochures - LinkedIn® professional networking services. - Rss feed.
Jobcoaching deelnemers
Diensten werkgevers
Jobcoach organisatie
 
 
 
 
 
 
 

Wie zijn we

Jobcoach: Marcel

Wij zijn jobcoach van beroep. Wij hebben aan het STAB een specifieke jobcoach opleiding gevolgd en werken volgens de IVB-methodiek. Dit is de methodiek Individuele Vraaggerichte Benadering, waarbij de deelnemer en zijn/haar ontwikkeling centraal staat.
Wij doen ons werk vanuit maatschappelijke en persoonlijke betrokkenheid.

Hierbij werken wij vanuit ons persoonlijk doel; mensen daar waar nodig ondersteunen bij het vinden én behouden van werk. Daarbij maken we gebruik van onze, inmiddels, ruime ervaring.

Begrippen die centraal staan binnen onze manier van werken zijn:

Wij zijn jobcoach van beroep

Jobcoach Marcel Meinsma LinkedIn® professional networking services.

Contact opnemen met Marcel

Jobcoach Marcel Meinsma. Ik ben Marcel Meinsma, geboren 19 maart 1970, en woon in Enschede. Samen met Barbara heb ik 3 kinderen. www.jobcoachingdebakfiets.nl - mediation.marcelmeinsma.nl.

Mijn grote passie is voetbal. Mijn motto is: "je bent nooit te oud om te leren", ik vind het dus ook prettig om me door te ontwikkelen. Als persoon ben ik rustig en geduldig van aard. In mijn contact met mensen streef ik harmonie na, vanuit mijn overtuiging dat dit de beste basis is voor een goede samenwerking.

Binnen mijn werk ben ik een goede luisteraar, ben geduldig, kan ik goed analyseren en stimuleer ik mensen om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Ik ben in 1998 als consulent aan de slag gegaan bij de organisatie waar ik in 1996 een jaar stage heb gelopen. Al vrij snel ben ik me ook bezig gaan houden met de wet Rea (reïntegratie arbeidsgehandicapten), de voorloper van jobcoaching. Vanaf 2000 werk ik als jobcoach, waarvoor ik ook een opleiding heb gevolgd van een jaar. Binnen deze opleiding maakte ik kennis met de IVB-methodiek, welke mij direct zeer aansprak. Ik heb deze methodiek volledig in mijn werk geïmplementeerd, omdat deze mij op het lijf geschreven is. Het mensbeeld dat eraan ten grondslag ligt past vrijwel naadloos op mijn eigen mensbeeld. Later ben ik me gaan verdiepen in het gedachtegoed van Feuerstein om me verder te verdiepen. Ik vind het prettig om mezelf te blijven ontwikkelen. Enerzijds door veel te lezen over mijn vakgebied, anderzijds leer ik uit de dagelijkse praktijk, waarin ik me open stel voor feedback van mijn deelnemers. Daarnaast vormt intervisie en regionaal overleg een belangrijk onderdeel van mijn werk.

In oktober 2006 heb ik als zelfstandige Jobcoaching De Bakfiets opgericht.

Terug naar boven
 
 
 
Kamer van Koophandel Oost Nederland, Enschede: 62814958.
disclaimer - css - xhtml - rss